Polévka je grunt
Nejnovější články v kategorii
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Nabízíme vám sestavený týdenní jídelníček z 36. ročníku odborného kuchyňského kalendáře sestaveného paní Idou Jeslínkovou. V poválečných letech se vař…
Dnes se již v málokteré domácnosti vaří polévka i hlavní jídlo každý den. Dříve to tak ale bylo, polévka musela být na stole denně a mnohdy byla v chu…
Trendem dnešní doby je šetřit, energiemi počínaje a potravinami konče. A přiznejme si, že plýtvat si málokdo může dovolit. Vracíme se tedy k rec…
Jak uvařit zelné polévky podle prababiček | 4 recepty. Jídelníček našich předků byl na naše dnešní poměry jednoduchý a skromný. V domácnostech se vaří…
Jak uvařit levné polévky | 4 snadné recepty. Dnes jsem pro vás vybrala návody na levné polévky ze staročeské kuchyně. Recepty jsou jednoduché, jsou uv…
Jak uvařit polévku s podmáslím a houbami | jednoduchý recept. Polévka se liší od kulajdy jen nepatrně, místo smetany se přidává podmáslí. Tato tradičn…
Jak uvařit nejjednodušší květákovou polévku | recept. Květáková polévka – jedna z klasických českých polévek, které zná a umí uvařit každý. I tak uveř…
Který bujon se nedá ničím „zfalšovat“? Jaký náhražkový polévkový extrakt se nevyrábí, protože by před znalci poctivého jídla neobstál? Co v román…
Jak uvařit bílou polévku z ječných krup | recept. Ječmen se dříve v kuchyni často používal, dnes už ho známe jen jako surovinu k výrobě piva a j…