Jak upotřebit starší chléb na přípravu pokrmů | recepty
Trendem dnešní doby je šetřit, energiemi počínaje a potravinami konče. A přiznejme si, že plýtvat si málokdo může dovolit. Vracíme se tedy k receptům našich předků, kteří dovedli upotřebit vše, do posledního kousku či drobečku. Dnes vám nabízíme několik tipů, jak zužitkovat starší tvrdý chléb. Budete překvapeni, jaká chutná a celkem levná jídla z něj můžete připravit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak vařit podle odborného kuchyňského kalendáře z roku 1947 | jídelníček 18.–24. září
Nabízíme vám sestavený týdenní jídelníček z 36. ročníku odborného kuchyňského kalendáře sestaveného paní Idou Jeslínkovou. V poválečných letech se vař…
Jak uvařit polévku s podmáslím a houbami | jednoduchý recept
Jak uvařit polévku s podmáslím a houbami | jednoduchý recept. Polévka se liší od kulajdy jen nepatrně, místo smetany se přidává podmáslí. Tato tradičn…
Bramborové kroketky s makovou omáčkou podle Anuše Kejřové
Recept na bramborové kroketky s makovou omáčkou podle Anuše Kejřové je sice téměř sto let starý, ale i dnes ho můžete směle zařadit do jídelníčku. Kom…
Jak připravit posvícenskou husu po staročesku | recept na polévku a 2× hlavní chod
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Jak uvařit jednoduché polévky podle receptů z roku 1947 – září | recepty na každý den
Dnes se již v málokteré domácnosti vaří polévka i hlavní jídlo každý den. Dříve to tak ale bylo, polévka musela být na stole denně a mnohdy byla v chu…