Vánoční e-Kuchařka ZDARMA
Přihlaste se k odběru našeho pravidelného zpravodaje a obratem získáte naši e-Kuchařku do emailu zcela ZDARMA.
Odebírá ho už 51 000 domácností zdarma. Váš e-mail je v bezpečí. Kdykoli se můžete odhlásit.
Nejnovější rady, návody a postupy
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty
Jak upéct jablečný tvaroháč | regionální recepty. Zajímavý recept na krajovou specialitu, jež se dříve pekla o Vánocích na Přerovsku, mě zaujal na prv…
Bramborové kroketky s makovou omáčkou podle Anuše Kejřové
Recept na bramborové kroketky s makovou omáčkou podle Anuše Kejřové je sice téměř sto let starý, ale i dnes ho můžete směle zařadit do jídelníčku. Kom…
Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl
Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kucha…
Jak připravit kávový likér podle našich babiček | ze starého receptáře
Recept z roku 1914 není (vzhledem k ceně alkoholu a kávy) zrovna nejlevnější. Přesto si myslím, že se najde někdo, kdo ho vyzkouší. Já se na něj tedy…
Jak připravit posvícenskou husu po staročesku | recept na polévku a 2× hlavní chod
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře
Jak zpracovat kdouli | ze starého receptáře. V říjnu dozrávají voňavé plody kdouloně obecné – kdoule. Kdoule mají žlutou barvu, plody ve tvaru jablka…
Jak vařit podle odborného kuchyňského kalendáře z roku 1947 | jídelníček 18.–24. září
Nabízíme vám sestavený týdenní jídelníček z 36. ročníku odborného kuchyňského kalendáře sestaveného paní Idou Jeslínkovou. V poválečných letech se vař…