Jak udělat obrácené řízky v troubě, které všem chutnají?
Jste rodinou, ve které všichni milují maso, a velmi často připravujete klasické řízky? Pak si můžete připravit dokonalý oběd, který je vydatný, chutný, poměrně rychlý a není ani příliš drahý, stačí koupit maso tehdy, když je v nabídce se slevou a uložit ho do mrazáku. Jestliže ochutnáte obrácené řízky z vepřového masa, jistě si je budete připravovat častěji.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Vepřové na houbách s hráškem: Chutná a zdravá klasika
Vepřové na houbách s hráškem je jídlo vonící poctivou domácí kuchyní. Měkké plátky trochu nevýrazného vepřového báječně provoní použité másl…
Plněné vepřové žebírko: Báječný tip nejen na sváteční stůl
Plněné vepřové žebírko nepřipravujeme každý den. Je jako stvořeno ke sváteční příležitosti. Plněné vepřové žebírko skýtá kuchařce/kucha…
Jak připravit posvícenskou husu po staročesku | recept na polévku a 2× hlavní chod
Jezte drůbež! Radil to už našim dávným předkům Jan Kopp z Raumenthalu, tělesný lékař Jeho Milosti královské Ferdinanda I. Podle něho dokonce „ti, kteř…
Jak vařit podle odborného kuchyňského kalendáře z roku 1947 | jídelníček 18.–24. září
Nabízíme vám sestavený týdenní jídelníček z 36. ročníku odborného kuchyňského kalendáře sestaveného paní Idou Jeslínkovou. V poválečných letech se vař…
Rebarborové buchty. Česká klasika, na niž nelze zapomenout
Kynuté buchty s rebarborou jsou sezonní pochoutkou, kterou si můžeme dopřát jen pár týdnů v roce. I když můžeme reveň uchovat i na pozd…