Ochrana osobních údajů

1. Provozovatel webové stránky StaročeskéRecepty.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, nevyžaduje zadání osobních údajů ve smyslu zák. č.101/2000 Sb.

2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace o své e-mailové adrese uživatel uděluje provozovateli webové stránky StaročeskéRecepty.cz souhlas k zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky.

3. Údaje, které provozovatel o uživateli uchovává a zpracovává, může uživatel kdykoliv změnit, a to po přihlášení ve svém „profilu uživatele“.

4. Služby třetích stran
Na webové stránce StaročeskéRecepty.cz můžou být použity služby třetích stran (např. Google Analytics, Google AdSense). Tato služba může s použitím „cookie“ (DART) sledovat váš pohyb po internetu a lépe tak cílit své reklamy. Sledování je anonymní. Cookie neukládá žádné osobní údaje. Souborcookie DoubleClick používá společnost Google v reklamách zobrazovaných na webových stránkách partnerů, jako jsou stránky zobrazující reklamy AdSense nebo zapojené do reklamních sítí certifikovaných společností Google. Jakmile uživatel navštíví partnerské webové stránky a zobrazí reklamu nebo na ni klikne, může být do prohlížeče tohoto koncového uživatele odeslán soubor cookie.

Více na této stránce: https://support.google.com/adsense/answer/1348695

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) správu cookies podporují. V rámci nastavení svého prohlížeče můžete jednotlivé cookie spravovat sami.

Soukromí Staročeské recepty
Ochrana osobních údajů 1. Provozovatel webové stránky StaročeskéRecepty.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, nevyžaduje zadání osobních údajů ve smyslu zák. č.101/2000 Sb. 2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace...
<strong>Ochrana osobních údajů</strong> 1. Provozovatel webové stránky StaročeskéRecepty.cz vyžaduje zadání pouze platné emailové adresy, <strong>nevyžaduje zadání osobních údajů</strong> ve smyslu zák. č.101/2000 Sb. 2. Provozovatel webové stránky se zavazuje, že <strong>neposkytne údaje o e-mailové adrese registrovaného uživatele třetí osobě</strong>, může ji však použít pro další služby, jejichž je provozovatelem. Předáním informace o své e-mailové adrese uživatel uděluje provozovateli webové stránky StaročeskéRecepty.cz souhlas k zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky. 3. Údaje, které provozovatel o uživateli uchovává a zpracovává, <strong>může uživatel kdykoliv změnit</strong>, a to po přihlášení ve svém "profilu uživatele". 4. Služby třetích stran Na webové stránce StaročeskéRecepty.cz <strong>můžou být použity služby třetích stran</strong> (např. Google Analytics, Google AdSense). Tato služba může s použitím "cookie" (DART) sledovat váš pohyb po internetu a lépe tak cílit své reklamy. Sledování je <strong>anonymní</strong>. <strong>Cookie neukládá žádné osobní údaje.</strong> Souborcookie DoubleClick používá společnost Google <strong>v reklamách zobrazovaných na webových stránkách partnerů</strong>, jako jsou stránky zobrazující reklamy AdSense nebo zapojené do reklamních sítí certifikovaných společností Google. Jakmile uživatel navštíví partnerské webové stránky a zobrazí reklamu nebo na ni klikne, může být do prohlížeče tohoto koncového uživatele odeslán soubor cookie. Více na této stránce: <a href="https://support.google.com/adsense/answer/1348695">https://support.google.com/adsense/answer/1348695</a> Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) správu cookies podporují. V rámci nastavení svého prohlížeče <strong>můžete jednotlivé cookie spravovat sami</strong>.